fbpx

Reklamacije i povrat

REKLAMACIJE

Trudimo se da sve reklamacije i primedbe uvažimo i reagujemo u što kraćem roku. Slobodno nam se obratite putem tindrveneigracke@gmail.com ili Instagram stranice.

Reklamacije na oštećenje u transportu​

Naše pošiljke stižu kurirskom službom Postexpress uz napomenu o lomljivosti artikala. Molimo vas da, ukoliko odmah primetite oštećenje, prijavite to kuriru prilikom dostave i da reklamaciju nama na tindrveneigracke@gmail.com prijavite u roku od 12 sati od prijema paketa kako bismo mogli da reagujemo što pre. Sve reklamacije vezane za oštećenja se prihvataju i novi artikal radi žurnim postupkom, ali imate u vidu da je rok za isporuku novog artikla 10 radnih dana.


Reklamacije na proizvod​

Ukoliko vam je stigao pogrešan proizvod ili proizvod koji ne odgovara slici artikla, molimo vas da nam se javite na tindrveneigracke@gmail.com u roku od 12 sati od prijema paketa kako bismo mogli da proverimo i odmah reagujemo. Takođe, molimo vas da detaljno pročitate opise proizvoda kao i da pažljivo proveravate podatke koje unosite u polja sa personalizacijom. Nećemo biti u mogućnosti da reklamiramo proizvode ukoliko ste greškom uneli pogrešan natpis ili poslali sliku lošeg kvaliteta. Takođe, imajte u vidu da su godovi i druge vrste nepravilnosti na prirodnim proizvodima njihova karakteristika.

POVRAT

Povrat neodgovarajućeg ili oštećenog artikla vrši se putem Postexpress službe u što kraćem roku od dogovora povrata. Proizvod mora da bude upakovan i zaštićen prilikom transporta. Troškove povrata oštećenog proizvoda ili reklamacije ne snosite sami već ih označavate kao trošak primaoca. Rok za rešavanje reklamacije, bilo da je u vidu novog proizvoda ili povrata novca je 10 radnih dana.

Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014), proizvod može da se vrati ili reklamira u roku od 14 dana od primanja paketa.