fbpx

Dostava i plaćanje

Dostava i plaćanje
Dostava se vrši putem kurirske službe Postexpress, a plaćanje je moguće isključivo gotovinskim putem pouzeću proizvoda od kurira. Ukoliko imate pitanja vezana za internacionalno poslovanje i plaćanje, molimo vas da se javite na email tindreveneigracke@gmail.com ili putem Instagram poruke.

Opšti uslovi poslovanja
Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014) TIN drvene igračke, svoje potrošače koji robu kupuju putem internet sajta www.slagalica.net

O B A V E Š T A V A

– da se prodaja robe putem internet sajta www.slagalica.net obavlja u okviru registrovane delatnosti preduzeća Nebojša Stanojević pr TIN drvene igračke (šifra delatnosti broj 3240 – Proizvodnja Igara i Igračaka).

– da se osnovne karakteristike i opis robe mogu naći na sajtu www.slagalica.net

– da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.slagalica.net smatra prodajom na daljinu.

– da roba koja se prodaje putem internet sajta www.slagalica.net poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji;

– da se saobraznost robe ugovoru utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom;

– da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal. Cene na sajtu su maloprodajne i izražene u dinarima.

-pritiskom na polje Dodajte u korpu koja se nalazi ispod cene izabranog proizvoda na našem sajtu, izražavate želju za kupovinom proizvoda. Posle toga će Vas kontaktirati operater sajta www.slagalica.net na broj telefona koji ste ostavili kao kontakt telefon, koji će Vas obavestiti o dostupnosti proizvoda. Ukoliko je proizvod dostupan, usmeno ili putem mail-a potvrđujete kupovinu, i tada se smatra da je kupovina ugovorena.

– kupljenu robu isporučujemo putem kurirske službe Postexpress u najkraćem mogućem roku.

– da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.slagalica.net plaća pouzećem gotovinski u trenutku isporuke.

– da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno poručenog, potrošač može zameniti artikal u roku od 14 dana na način koji je definisan ovde.

– da u slučaju prijema robe potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za proizvod, u roku od 14 dana na način kako je to definisano ovde.

– da za robu koja je poručena putem ONLINE prodavnice potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice na način koji je definisan ovde.